Cut the pork into strips. Eggplants - cubes. Pepper - into strips. Cut the onion into half rings and the tomatoes into cubes. Cut the carrots into slices or strips.
Свинину нарежьте соломкой. Баклажаны – кубиком. Перец- соломкой. Лук нарежьте полукольцами, помидоры кубиками. Морковь нарежьте дольками или соломкой.
In a preheated frying pan, fry the meat until golden brown. Then add eggplant to the meat and add a little salt. Simmer the meat and eggplants for about 7 minutes.
В разогретой сковороде обжарьте мясо до золотистого цвета. Затем к мясу добавьте баклажаны и немного посолите. Тушите мясо с баклажанами около 7 минут.
After the eggplants and meat have been fried, add all the other chopped vegetables except the tomatoes. Tomatoes must be added after the meat and vegetables have simmered for about 15 minutes.
После того как обжарились баклажаны с мясом, к ним добавьте все остальные нарезанные овощи кроме помидор. Помидоры необходимо добавить после того как мясо с овощами потушится примерно 15 минут.
Season with salt and pepper, add bay leaf and simmer for another 10 minutes with the lid closed.
Посолите, поперчите, добавьте лавровый лист и тушите еще 10 минут при закрытой крышке.
Serve warm. Serve bread, croutons, a couple of cloves of garlic, green onions and herbs on a wooden board.
Подавайте блюдо теплым. На деревянной доске подайте хлеб, гренки, пару зубчиков чеснока, зеленый лук и зелень.