Wash the breast and cut into strips. Pepper - in strips. Onion - in half rings. Scald the tomatoes with boiling water to remove the skin.
Грудку промойте, нарезаем полосками. Перец – соломкой. Лук – полукольцами. Помидоры ошпарьте кипятком, чтобы снять шкурку.
Marinate the meat. Place the breast in a bowl, add seasonings, horseradish and salt. Mix well and leave for 10 - 15 minutes.
Замаринуйте мясо. Выложите грудку в миску, добавьте приправы, хрен и соль. Хорошо перемешайте и оставьте на 10 - 15 минут.
Meanwhile, fry the vegetables. In a well-heated frying pan, fry the onions and peppers, then add the beans and mix well. After the vegetables are fried, add the marinated meat.
Тем временем обжарьте овощи. В хорошо разогретой сковороде обжарьте лук и перец, затем добавьте фасоль, хорошо перемешайте. После того как овощи обжарились, добавьте маринованное мясо.
Remove the skin from the tomato and cut into half rings. After the meat and vegetables are cooked, add the tomatoes, salt to taste and simmer for another couple of minutes.
С помидор снимите кожицу и нарежьте полукольцами. После того как мясо с овощами приготовилось, добавьте помидоры, посолите по вкусу и тушите еще пару минут.
The salad can be served either warm or cold. Garnish with lettuce, sesame seeds and sliced bread or serve with croutons.
Салат можно подавать как в теплом, так и в холодном виде. Украсьте листьями салата, семечками кунжута и нарежьте хлеб, либо подайте гренки.