Rinse the chicken meat and dry it with a paper towel. Peel the garlic and crush using a press.
Куриное мясо промойте и просушите бумажным полотенцем. Очистите чеснок и подавите с помощью пресса.
Prepare the marinade. Combine lemon juice, lemon zest, thyme, garlic, pepper and salt. Pour the marinade over the chicken, cover with cling film and refrigerate for 2 hours.
Приготовьте маринад. Смешайте лимонный сок, цедру лимона, тимьян, чеснок, перец и соль. Полейте курицу маринадом, накройте пищевой пленкой и уберите в холодильник на 2 часа.
Grease a baking sheet with melted butter and place the thighs in it. Bake in a preheated oven for 60 minutes at 210C.
Смажьте противень растопленным сливочным маслом и выложите в него бедра. Выпекайте в предварительно разогретой духовке 60 минут при температуре 210С.
Garnish the finished crispy chicken with lemon slices, fresh herbs and thyme sprigs. Place on a serving platter or serve with your favorite side dish.
Украсьте готовую хрустящую курицу дольками лимона, свежей зеленью и веточками тимьяна. Выложите на общее блюдо или подавайте с любимым гарниром.