Rinse the cereal with running water. Peel the onions and carrots, rinse and finely chop into cubes. Clean and cut the mushrooms.
Промойте крупу проточной водой. Лук и морковь очистите от кожуры, промойте и мелко порежьте на брусочки. Почистите и порежьте грибы.
Heat a frying pan, pour in the cereal and heat it for a few minutes. Then add boiling water and cook until done.
Разогрейте сковороду, высыпьте крупу и прокаливайте ее несколько минут. Затем добавьте кипяток и варите до готовности.
First, fry the mushrooms and add. Then fry the onions and carrots until tender. Heat a small amount of oil in a cauldron and add boiled pearl barley, then mushrooms and onions with carrots. Stir and simmer for a few minutes.
Сначала обжарьте грибы, выложите. Затем лук и морковь обжаривайте до готовности. В казане нагрейте небольшое количество масла и добавьте в него отварную перловку, затем грибы и лук с морковью. Перемешайте и потомите несколько минут.
Serve barley with mushrooms as a lunch, sprinkle generously with herbs, add sour cream or ketchup as a sauce. You can also serve it as a side dish for a meat dish.
Подавайте перловку с грибами в качестве обеда, присыпав щедро зеленью, добавьте в качестве соуса сметану или кетчуп. Так же можете подать в качестве гарнира к мясному блюду.