Prepare the necessary ingredients. Rinse and dry the meat, cut into pieces no more than 1.5 centimeters thick. Onion into 4 parts and chop.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Промойте и обсушите мясо, нарежьте кусочками толщиной не более 1,5 сантиметра. Лук на 4 части и нашинкуйте.
Melt the butter in a frying pan, fry the onion, then place it in a separate container. In the same pan, fry the pork until golden brown.
Растопите сливочное масло в сковороде, обжарьте лук, затем выложите его в отдельную емкость. В этой же сковороде обжарите свинину до золотистой корочки.
In a separate frying pan, prepare the sauce: pour in water with sour cream, bring to a boil, add a spoonful of wheat flour, spices to taste and bay leaf, mix thoroughly, after boiling, cook for 2-3 minutes, add onion and meat, simmer covered for 15-20 minutes.
В отдельной сковороде приготовьте соус: влейте воду со сметаной, доведите до кипения, добавьте ложку пшеничной муки, специи по вкусу и лавровый лист, тщательно перемешайте, после закипания варите 2-3 минуты, добавьте лук и мясо, тушите под крышкой в течение 15-20 минут.
Serve goulash with any side dish: pea or mashed potatoes, rice or baked vegetables. Garnish with lettuce leaves and herbs.
Подавайте гуляш с любым гарниром: гороховым или картофельным пюре, рисом или запеченными овощами. Украсьте листьями салата и зеленью.