Cut the potatoes so that you get a mesh. Tomatoes - in rings. Mushrooms in small slices. Kiwi - small cubes. Press the garlic.
Картофель нарежьте так, чтобы получилась сеточка. Помидоры – кольцами. Грибы небольшими ломтиками. Киви- мелким кубиком. Чеснок подавите прессом.
Make cuts on the meat, but not all the way. Prepare the marinade. Add kiwi, mustard, garlic, vegetable oil to the blender bowl and mix well.
На мясе сделайте надрезы, но не до конца. Приготовьте маринад. В чашу блендера добавьте киви, горчицу, чеснок, масло растительное и хорошо перемешайте.
Take the meat and coat each piece well with the marinade. Place a tomato ring and mushroom in each cut.
Возьмите мясо и хорошо смажьте каждый кусок маринадам. В каждый надрез выложите кольцо помидора и гриб.
Make sauce for potatoes. Take mayonnaise, add optional herbs and salt, mix thoroughly.
Сделайте соус для картофеля. Возьмите майонез, добавьте травы по желанию и соль, тщательно перемешайте.
Place the stuffed meat on a baking sheet, and potatoes in a circle, brush everything with mayonnaise. Cover the top with foil. In a preheated oven to 200C, bake the meat for 2 hours.
В противень выложите фаршированное мясо, а по кругу картофель, смажьте все майонезом. Сверху закройте фольгой. В разогретой духовку до 200С, запекайте мясо 2 часа.
Serve to each guest on a separate dish, garnished with herbs. Chop the bread and green onions. Serve sauces for meat in a bowl.
Подавайте каждому из гостей на отдельном блюде, украсив зеленью. Нарежьте хлеб и зеленый лук. В пиале подайте соусы к мясу.