Finely chop the onion. Pepper - small square. Grate the carrots. Rinse the bell pepper. Rinse the meat thoroughly.
Лук мелко нарежьте. Перец - мелким квадратиком. Морковь натрите на терке. Промойте болгарский перец. Тщательно промойте мясо.
Take chicken fillet and cut into pieces. Then place the fillet in a bowl, add salt and soy sauce. Cover with cling film and leave to marinate for 15 minutes.
Возьмите куриное филе и нарежьте на кусочки. Затем выложите филе в миску, посолите и добавьте соевый соус. Накройте пищевой пленкой и оставьте мариноваться 15 минут.
Prepare rice noodles. Place the noodles in a saucepan, pour boiling water over them and cover with a lid, leave for 15 minutes.
Приготовьте рисовую лапшу. Лапшу выложите в сотейник, залейте кипятком и накройте крышкой, оставьте на 15минут.
Place the meat with soy sauce in a heated frying pan. Fry until golden brown, then add onions, peppers and carrots. Fry until done.
В разогретую сковороду выложите мясо с соевым соусом. Обжаривайте до золотистого цвета, затем добавьте лук, перец и морковь. Обжарьте до готовности.
Once all the vegetables are fried, add the cooked rice noodles. Mix everything well.
После того как все овощи обжарились, добавьте готовую рисовую лапшу. Все хорошо перемешайте.
Serve garnished with lettuce leaves. Slice the cheese and feta cheese. Serve ketchup or other sauce in a bowl.
Подавайте, украсив листьями салата. Нарежьте сыр и брынзу. В пиале подайте кетчуп, либо другой соус.