Rinse the meat thoroughly and cut into cubes. Peel the garlic. Finely chop the onion.
Тщательно промойте мясо и нарежьте кубиками. Очистите чеснок. Мелко нарежьте лук.
Fry the onion in butter. Send the fillet to fry with the onion when it becomes transparent.
Лук обжарьте на сливочном масле. Филе отправьте обжариваться к луку, когда он станет прозрачным.
Mix sour cream with garlic and spices, pour into the pan when the fillet releases juice. Reduce heat, stirring, add flour, cover and leave for 15 minutes until ready.
Сметану смешайте с чесноком и специями, залейте в сковороду, когда филе пустит сок. Убавьте огонь, помешивая, введите муку, накройте крышкой и оставьте на 15 минут до готовности.
Decorate the finished dish with herbs. You can serve with any side dish: mashed potatoes, buckwheat porridge, rice, grilled vegetables.
Готовое блюдо украсьте зеленью. Можете подавать с любым гарниром: картофельным пюре, гречневой кашей, рисом, с овощами гриль.