Prepare all the necessary products. Grate the cheese on a medium grater. Peel and chop the leek.
Подготовьте все необходимые продукты. Сыр натрите на средней терке. Очистите и нарежьте лук порей.
Fry the ham and leeks in a frying pan with melted butter and place in a baking dish.
На сковороде с растопленным сливочным маслом поджарьте ветчину и лук-порей, выложите в форму для запекания.
Beat eggs with a mixer with sour cream and cream, add salt, pepper, nutmeg. Next, grated cheese and finely chopped herbs. Mix well.
Яйца взбейте миксером со сметаной и сливками, добавьте соль, перец, мускатный орех. Далее тертый сыр и мелко нарубленную зелень. Хорошо перемешайте.
Pour the egg mixture into the baking dish on top of the ham and onions. Bake in the oven at 180C for about 30 minutes. Check readiness with a wooden stick.
Вылейте полученную яичную смесь в форму для запекания сверху на ветчину с луком. Запекайте в духовке при температуре 180С около 30 минут. Готовность проверить деревянной палочкой.
After cooling, cut the finished dish into portions and garnish with herbs. Serve for breakfast with a fresh vegetable salad.
После остывания готовое блюдо нарежьте на порции, украсьте зеленью. Подавайте на завтрак с салатом из свежих овощей.