Wash and cut the veal into pieces and boil in salted water.
Промойте и нарежьте телятину на кусочки и отварите в подсоленной воде.
Place the boiled veal in a blender, pour in cream, milk, yolks and spices to taste. Beat well. Beat the whites separately. Add to the prepared mixture and mix gently.
Вареную телятину поместите в блендер, влейте сливки, молоко, желтки и специи по вкусу. Хорошо взбейте. Белки взбивайте отдельно. Добавьте к готовой смеси и аккуратно перемешайте.
Grease a baking tray with butter and place the mixture there. Place in a preheated oven at 180° and bake for about 35-40 minutes.
Смажьте противень сливочным маслом и поместите туда смесь.Поместите в разогретую духовку до 180° и выпекайте около 35-40 минут.
Serve each on a separate platter, garnished with lettuce leaves. Chop fresh vegetables and herbs. The dish goes well with pickles: pickled cucumbers and tomatoes.
Подавайте каждому на отдельном блюде, украсив листьями салата. Нарежьте свежие овощи и зелень. Блюдо прекрасно сочетается с соленьями: маринованными огурцами и помидорами.