Rinse the meat thoroughly and cut into small cubes. Finely chop the onion. Wash the tomatoes and cut into cubes.
Мясо тщательно промойте и нарежьте мелким кубиком. Лук мелко нарубите. Помидоры промойте и порежьте кубиками.
In a well-heated frying pan, fry the meat and onions. Then add tomatoes, mix well.
В хорошо разогретой сковороде обжарьте мясо с луком. Затем добавьте помидоры, хорошо перемешайте.
Add cold water to the tomato paste and pour into the meat. Simmer the pork with vegetables until done, about 30 minutes.
В томатную пасту добавьте холодную воду и залейте в мясо. Тушите свинину с овощами до готовности около 30 минут.
Meanwhile, cook the pasta. After the meat is cooked, add salt, pepper and garlic.
Тем временем сварите макароны. После того как мясо приготовилось, посолите, поперчите и добавьте чеснок.
Place the pork and vermicelli on separate plates, garnish with lettuce and grated cheese. Serve ketchup, mayonnaise or mustard in gravy boats.
Выложите свинину с вермишелью на отдельные тарелки, украсив листьями салата и натертой брынзой. В соусницах подайте кетчуп, майонез или горчицу.