Rinse the pork and cut into pieces. Peel the onion and finely chop it. Rinse the tomatoes and bell peppers.
Свинину промойте, нарежьте кусочками. Лук очистите и мелко нашинкуйте. Промойте помидоры и болгарский перец.
Fry the meat and onions in butter in a frying pan for 10 minutes. During this time, finely chop the bell pepper, grate the tomato, add to the frying pan with the meat, stir and simmer for 3-5 minutes.
Прожарьте мясо с луком на сливочном масле в сковороде в течение 10 минут. За это время мелко нарежьте болгарский перец, помидор потрите на терке, добавьте в сковороду к мясу, перемешайте и тушите в течении 3-5 минут.
Then add tomato paste, dried basil, bay leaf and finely chopped parsley, salt, add 100-150 g of water and simmer over low heat under the lid for 40 minutes.
Затем добавьте томатную пасту, сушеный базилик, лавровый лист и мелко нарезанную зелень петрушки, посолите, добавьте 100-150 г воды и тушите на слабом огне под крышкой в течение 40 минут.
Boil the spaghetti in salted water until tender, place in a dish, leaving a well in the center for the meat sauce. Place the meat in the sauce in the center.
Спагетти отварите в подсоленной воде до готовности, выложите в блюдо, оставив в центре углубление для мясной подливы. В центр выложите мясо в соусе.
Serve hot, garnished with herbs. Grate cheese or feta cheese. The following are perfect additions: cheese-garlic, sweet and sour and sour cream sauce.
Подавайте горячим, украсив зеленью. Натрите на терке сыр или брынзу. В качестве добавки прекрасно подойдет: сырно-чесночный, кисло-сладкий и сметанный соус.