Wash the hams, remove the skin, trim off the fat and cut it into small pieces. Rinse the rice thoroughly, cover with cold water and set aside. Peel and rinse the onions and carrots. Boil a kettle of water.
Промойте окорока, снимите шкуру, срежьте жир и порежьте его на мелкие кусочки. Тщательно промойте рис, залейте холодной водой и отложите. Лук и морковь почистите и промойте. Вскипятите чайник с водой.
Heat the oil in a frying pan and fry the fat until it turns into cracklings and remove them. Chop the onion and add it to the pan. Then grate the carrots and send them after the onions. Separate the ham meat from the bone and add to the vegetables, fry for a few minutes.
Разогрейте на сковороде масло и обжарьте жир до состояния шкварок и вытащите их. Порежьте лук и добавьте его на сковороду. Затем натрите морковь и отправьте вслед за луком. Отделите мясо окорока от кости и добавьте к овощам, обжаривайте несколько минут.
Drain the water from the rice and pour it into a frying pan, add salt, pepper and spices. Pour boiling water to cover the rice. Simmer covered for 15 minutes.
Слейте воду с риса и высыпьте его на сковороду, посолите, поперчите, добавьте специи. Залейте кипящей водой чтобы прикрывало рис. Тушите под крышкой 15 минут.
Garnish the rice with chicken and vegetables with fresh cucumber rings, serve it with hot sauce and sprinkle with chopped herbs.
Украсьте рис с курицей и овощами колечками свежего огурца, и подайте к нему острый соус, присыпьте нарезанной зеленью.