Boil the noodles until half cooked and rinse under running water. Peel and rinse the vegetables. Wash the chicken fillet and cut into small pieces.
Отварите лапшу до полуготовности и промойте проточной водой. Очистите и промойте овощи. Куриное филе промойте и порежьте на небольшие кусочки.
Add soy sauce and starch to the chicken and marinate while cutting the vegetables. Cut the onion and pepper into half rings, finely chop the carrots like Korean ones, finely chop the ginger and hot pepper, squeeze out the garlic.
Добавьте в курицу соевый соус и крахмал, уберите мариноваться, пока режете овощи. Лук и перец порежьте полукольцами, морковь как корейскую, имбирь и острый перец мелко нашинкуйте, чеснок выдавите.
Fry the fillet until golden brown, then add the onion, garlic and ginger and fry for 2 minutes. Then add the remaining vegetables and fry for another 3 minutes. Place the noodles in the pan and simmer for a few minutes until done.
Обжарьте филе до золотистого цвета, затем добавьте лук, чеснок и имбирь, обжаривайте 2 минуты. Затем добавьте оставшиеся овощи и обжаривайте еще 3 минуты. Отправьте в сковороду лапшу и тушите до готовности несколько минут.
Sprinkle the finished chicken noodles with sesame seeds and serve with teriyaki sauce. Brew strong green tea for a better mood.
Готовую лапшу с курицей присыпьте кунжутом и подавайте с соусом терияки. Заварите крепкий зеленый чай для лучшего настроения.