Rinse the meat thoroughly. Peel the onions, garlic and walnuts. Grind the walnuts in a blender or pass through a meat grinder.
Тщательно промойте мясо. Очистите лук, чеснок и грецкие орехи. Измельчите грецкие орехи в блендере или пропустите через мясорубку.
Place the hams in a saucepan and add water. Cook the meat over low heat for 30 minutes, add salt, pepper and spices to taste. While the hams are cooking, prepare the sauce.
В кастрюлю положите окорока и налейте воды. Мясо варите на медленном огне 30 минут, добавьте соль, перец и специй по вкусу. Пока окорока варятся, приготовьте соус.
Scoop out a ladle of chicken broth and add to the chopped nut mixture. Then add salt, spices and suneli hops. Pour wine vinegar and another ladle of broth into the gravy. Mix well.
Зачерпните половник бульона из курицы и добавьте к измельченной ореховой массе. Затем посолите, добавьте специй и хмели-сунели. В подливу влейте винный уксус и еще один половник бульона. Хорошо перемешайте.
Cut the onion into half rings. Remove the cooked meat from the pan to the frying pan. Pour oil, add chopped onion. Fry the chicken legs for 5-10 minutes until golden brown. Pour the sauce over the meat and simmer the hams for another 8 minutes over low heat.
Нарежьте лук полукольцами. Вареное мясо достаньте из кастрюли на сковороду. Налейте масла, добавьте нарезанный лук. Обжарьте куриные окорока 5-10 минут до образования румяной корочки. Залейте мясо соусом и тушите окорока еще 8 минут на медленном огне.
Place the finished dish on a plate, garnish with pomegranate seeds and cilantro.
Готовое блюдо выложите на тарелку, украсьте гранатовыми зернами и кинзой.