Preheat the oven to 180C. Cut the ham into long slices. Remove the margarine from the refrigerator and let it stand at room temperature.
Разогрейте духовку до 180С. Нарежьте ветчину длинными ломтиками. Маргарин вытащите из холодильника, и дайте постоять при комнатной температуре.
Boil the pasta until half cooked in lightly salted water. Place in a colander and rinse with water. Mix ham with pasta.
Макароны отварите до полуготовности в слегка подсоленной воде. Откиньте в дуршлаг, ополосните водой. Ветчину смешайте с макаронами.
Beat eggs with milk and herbs. Grease the filling form with margarine. Place the pasta and ham into a baking dish. Pour milk, egg and herbs on top. Spread margarine in pieces and sprinkle with breadcrumbs. Place in the oven for 60 minutes.
Яйца взбейте с молоком и с зеленью. Форму для заполнения смажьте маргарином. Макароны с ветчиной переложите в форму для выпечки. Сверху залейте молоком с яйцом и зеленью. Выложите маргарин кусочками и посыпьте сухарями. Поставьте в духовку на 60 минут.
Serve cut into portions. Garnish with cherry tomatoes and herbs. Pour sour cream and garlic sauce into a bowl.
Подавайте разрезав на порции. Украсьте помидорами черри и зеленью. В пиалу налейте сметанно-чесночный соус.