Peel the bananas, cut into slices and fry until golden brown. Separate the whites from the yolks.
Бананы очистите от кожуры, нарежьте кружочками и обжарьте до золотистого цвета. Белки отделите от желтков.
Add sugar, milk to the yolks and mix everything well. Beat the whites into a strong foam. To ensure that the whites are well beaten, cool them first and add a couple of drops of lemon juice while whipping.
В желтки добавьте сахар, молоко и хорошо все перемешайте. Белки взбейте в крепкую пену. Чтобы белки хорошо взбились, предварительно их охладите, и при взбивании добавьте пару капель сока лимона.
Add the beaten whites to the yolks and mix gently. Grease a baking dish with vegetable oil and pour in the yolk-white mixture.
Взбитые белки добавьте к желткам и аккуратно перемешайте. Форму для запекания смажьте растительным маслом и вылейте желково-белковую смесь.
Add the fried bananas and mix gently.
Добавьте туда же обжаренные бананы и аккуратно перемешайте.
Decorate the finished souffle to your taste: powdered sugar or almond crumbs.
Готовое суфле украсьте на ваш вкус: сахарной пудрой, либо миндальной крошкой.