Prepare all the necessary ingredients. Place the fermented baked milk in the refrigerator for a short time, as it whips better when cold.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Ряженку поставьте ненадолго в холодильник, так как в холодном виде она лучше взбивается.
Pour gelatin into a fireproof container, add cold boiled water and microwave for 15-20 seconds at maximum power.
Желатин насыпьте в огнеупорную посуду, залейте холодной кипяченой водой и поставьте в микроволновку на 15-20 секунд на максимальную мощность.
Let the jelly mixture cool and strain the gelatin. Beat fermented baked milk with cocoa and sugar. Add gelatin. Pour the soufflé base into the molds and refrigerate for an hour.
Желейной смеси дайте остыть, процедите желатин. Взбейте ряженку с какао и сахаром. Добавьте желатин. Разлейте основу суфле по формам и отправьте в холодильник на час.
Serve the soufflé with chocolate slices or shavings. Pour dope and garnish with a sprig of lemon balm.
Подавайте суфле с ломтиками шоколада, либо стружкой. Полейте допингом и украсьте веточкой мелиссы.