Wash the lard thoroughly and cut into thin slices. Peel and dice the onion.
Тщательно промойте сало и порежьте тонкими пластинами. Очистите и порежьте кубиками лук.
Boil pasta in salted water until half cooked. Fry the pieces of lard in a dry frying pan without oil; as soon as the fat from the lard has melted and the meat layer has browned, add the onion.
Макароны отварите в подсоленной воде до полуготовности. Поджарьте кусочки сала на сухой сковороде без масла, как только жир от сала растопится, а мясная прослойка подрумянится, добавьте лук.
Fry, stirring constantly, until done, about 10-12 minutes. Add the pasta, stir well and cook for another 1-2 minutes.
Жарьте постоянно помешивая, до готовности около 10-12 минут. Добавьте макароны, хорошо перемешайте и прожарьте еще 1-2 минуты.
Serve the dish hot. Chop fresh tomatoes, green onions and parsley.
Подавайте блюдо горячим. Нарежьте свежие помидоры, зеленый лук и петрушку.