Clean and wash the meat, cut into pieces for twisting in a meat grinder. Cut the onion into slices.
Очистите и помойте мясо, нарежьте кусками для перекручивания в мясорубке. Лук нарежьте дольками.
Grind the beef and onion in a meat grinder onto a fine mesh. Add egg yolks, salt and spices to the minced meat to taste. Mix everything thoroughly.
Перемелите говядину и лук в мясорубке на мелкую сетку. Добавьте в фарш яичные желтки, соль и специи по вкусу. Тщательно все перемешайте.
Beat the egg whites until stiff and add to the ground beef and onions. Stir gently. Grease a baking dish with vegetable oil. Add beef soufflé. Bake in the oven at 190C for about 40 minutes.
Взбейте белок в крепкую пену и добавьте в говяжий фарш с луком. Аккуратно перемешайте. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Выложите суфле из говядины. Выпекайте в духовке при температуре 190С около 40 минут.
Serve warm, cut into portions. Cut the vegetable salad. Perfect sauces: cheese-garlic and sour cream.
Подавайте, разрезав на порции в теплом виде. Нарежьте овощной салат. В качестве соусов отлично подойдет: сырно-чесночный и сметанный.