Rinse the chicken fillet under running water and dry with a paper towel, cut into pieces 1 centimeter thick.
Промойте куриное филе под проточной водой и просушите бумажным полотенцем, порежьте на кусочки толщиной 1 сантиметр.
Heat vegetable oil in a frying pan, then add butter. When the butter melts, add the chicken fillet, salt and pepper. Fry until golden brown.
Разогрейте на сковороде растительное масло, затем добавьте сливочное. Когда сливочное масло растопится, выложите куриное филе, посолите и поперчите. Обжарьте до золотистого цвета.
Pour cream into the fried fillet and stir. Simmer covered for 15 minutes. Add basil and simmer for a few more minutes. The aroma of basil will add sophistication to the chicken.
Влейте в обжаренное филе сливки и перемешайте. Тушите под крышкой 15 минут. Добавьте базилик и тушите еще несколько минут. Аромат базилика придаст курице утонченности.
Serve flavorful creamy chicken fillet with any side dish and vegetables. Garnish with fresh herbs and basil leaves.
Подайте ароматное куриное филе со сливками к любому гарниру и овощам. Украсьте свежей зеленью и листочками базилика.