Separate the whites from the yolks, mash the cottage cheese in a blender. Grease the molds with butter.
Отделите белки от желтков, творог разомните в блендере. Смажьте формы сливочным маслом.
Add yolks, sugar, starch, vanillin, milk, cream to the cottage cheese and mix everything.
Добавьте в творог желтки, сахар, крахмал, ванилин, молоко, сливки и все перемешайте.
Beat the egg whites to a stable foam and add to the curd mass, using a spatula to mix everything carefully. Pour the mixture into prepared pans and bake in a preheated oven for 25 minutes at 180C.
Взбейте белки до устойчивой пены и добавьте в творожную массу, лопаткой аккуратно все перемешайте. Выложите массу в подготовленные формы, запекайте в разогретой духовке 25 минут при температуре 180С.
Pour chocolate topping over the fluffy curd soufflé and garnish with a sprig of mint. Brew strong berry tea and enjoy a pleasant lunch.
Полейте воздушное творожное суфле шоколадным топпингом и украсьте веточкой мяты. Заварите крепкий ягодный чай и наслаждайтесь приятным обедом.