Rinse the fillets under running water and dry with a paper towel. Wash and peel the vegetables. Separate the whites from the yolks.
Промойте филе проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Промойте и почистите овощи. Отделите белки от желтков.
Boil the carrots until half cooked, then add the broccoli and cook for another 7 minutes. Boiled vegetables are also passed through a meat grinder.
Морковь отварите до полуготовности, затем добавьте брокколи и отварите еще 7 минут. Вареные овощи так же пропустите через мясорубку.
Pass the turkey fillet through a meat grinder on a medium mesh or in a blender. Add ground vegetables, yolks, cream, herbs, salt and spices to the minced meat. Beat the whites until they form a stable foam and add to the minced meat. Stir.
Филе индейки пропустите через мясорубку на средней сеточке или на блендере. Добавьте к фаршу перемолотые овощи, желтки, сливки, зелень, соль и специи. Взбейте белки до устойчивой пены и так же добавьте к фаршу. Перемешайте.
Grease a baking dish with oil and fill almost to the top. Fill the baking tray with water to the middle, immerse the pan and bake in a preheated oven for 25 minutes at 200C.
Смажьте форму для запекания маслом, заполните почти до верха. Противень заполните водой до середины, погрузите форму и выпекайте в разогретой духовке 25 минут при температуре 200С.
Serve fluffy turkey soufflé with grilled vegetables and cream sauce.
Подавайте воздушное суфле из индейки с овощами гриль и сливочным соусом.