Rinse the veal well and dry it with paper towels, cut into small pieces. Cut the onion into half rings and the carrots into strips.
Хорошо промойте и просушите бумажными полотенцами телятину, нарежьте мелкими кусочками. Лук порежьте полукольцами, морковь соломкой.
Fry the onion in a cauldron with a large amount of vegetable oil until transparent, place the pieces of veal, lightly fry, add carrots. Simmer in a cauldron, stirring, until the juice that comes out of the meat has evaporated.
Лук поджарьте в казане с большим количеством растительного масла до прозрачности, поместите кусочки телятины, слегка поджарьте, добавьте морковь. Тушите в казане, помешивая, до тех пор, пока не выпарится сок, который выделится из мяса.
Then pour water into the cauldron so that it completely covers the meat, add salt, add spices, barberries, and place a well-washed, unpeeled head of garlic in the center. Simmer over low heat until the meat is cooked for about 40-50 minutes.
Затем налейте в казан водe так, чтобы она полностью покрыла мясо, посолите, добавьте специи, барбарис, в центр поместите хорошо промытую, не очищенную головку чеснока. Тушите на слабом огне до готовности мяса около 40-50 минут.
Then carefully place the washed rice into the cauldron on the meat gravy, do not stir, carefully pour in water so that it covers the rice by 1.5 centimeters, and add salt. Cook with the lid closed for 30-40 minutes, do not stir until all the water has evaporated. Then turn off the stove and leave the finished pilaf in a cauldron with the lid closed for 20-30 minutes.
Затем аккуратно выложите в казан на мясную подливу промытый рис, не перемешивайте, осторожно залейте водой, чтобы она покрывала рис на 1,5 сантиметра, посолите. Варите при закрытой крышке в течение 30-40 минут, не перемешивайте, пока не выпарится вся вода. Затем выключите плиту и оставьте готовый плов в казане с закрытой крышкой на 20-30 минут настояться.
Before serving, stir well in a cauldron, then arrange on plates. Decorate with greens. Serve slices of bread and green onions.
Перед подачей хорошо перемешайте в казане, затем разложить по тарелкам. Украсьте зеленью. Подайте ломтики хлеба и зеленый лук.