Rinse the meat, cut into flat pieces. Grate the cheese on a fine grater.
Промойте мясо, разрежьте на плоские кусочки. Натрите на мелкой терке сыр.
Take chicken fillet and beat it a little. Salt, pepper and fry in a heated frying pan.
Возьмите куриное филе, немного отбейте. Посолите, перчите и обжарьте на разогретой сковороде.
Make the sauce. Melt the butter in a preheated frying pan, then add the flour and mix well. After that, add warm milk and mix well again, then add grated cheese. Stir until the sauce becomes homogeneous, add salt and pepper to taste.
Сделайте соус. В разогретой сковороде растопите сливочное масло, затем добавьте муку и хорошо перемешайте. После того добавьте теплое молоко и опять хорошо перемешайте, затем насыпьте тертый сыр. Мешайте до того момента пока соус не станет однородным, посолите и по вкусу добавьте перец.
Take a baking dish, place the breast, after cutting it, and cheese sauce. Bake in the oven for about 10 minutes.
Возьмите форму для запекания, Выложите грудку, предварительно порезав ее, и сырный соус . Запекайте в духовке около 10 минут.
Serve the dish warm, garnished with herbs. Prepare a side dish for the chicken: baked potatoes, rice or buckwheat porridge.
Подавайте блюдо теплым, украсив зеленью. Приготовьте гарнир в курице: запеченный картофель, рис или гречневую кашу.