Prepare all the necessary products so that they are at room temperature. Rinse the chicken fillet. Peel the mushrooms and onions.
Подготовьте все необходимые продукты, чтобы они были комнатной температуры. Промойте куриное филе. Очистите грибы и лук.
Cut the champignons, fillets and onions into half rings. Fry the onion in a frying pan, then add the fillet. Fry the meat, then add the mushrooms.
Нарежьте шампиньоны, филе и лук полукольцами. В сковороде обжарьте лук, затем добавьте филе. Обжарьте мясо, далее добавьте грибы.
To prevent sour cream from curdling, dilute it with a glass of water and pour it into a frying pan, add spices. Simmer for about 15 minutes.
Чтобы сметана не свернулась, разбавьте ее со стаканом воды и залейте в сковороду, добавьте специи. Тушите около 15 минут.
Serve the dish hot with any side dish to your taste: buckwheat porridge, rice, boiled potatoes. Chop fresh vegetables.
Подавайте блюдо горячим с любым гарниром по вкусу: гречневой кашей, рисом, вареным картофелем. Нарежьте свежие овощи.