Cut the meat into meatballs, beat it, coat with spices. Cut the cucumbers, carrots and lard into thin cubes.
Мясо нарежьте как на биточки, отбейте, обмажьте специями. Огурцы, морковь и сало нарежьте тонкими брусочками.
Wrap a piece of lard, cucumber and carrot in each piece of meat. Secure the rolls with toothpicks.
В каждый кусочек мяса заверните по кусочку сала, огурца и моркови. Закрепите рулетики зубочистками.
Fry until golden brown on all sides. Then add water and leave to simmer covered for 30 minutes until the water has boiled away and the carrots should become soft.
Обжарьте до золотистой корочки со всех сторон. Затем залейте водой и оставьте тушиться под крышкой 30 минут, пока вода не выкипит, морковь должна стать мягкой.
Serve the dish garnished with a sprig of parsley. Chop the pickles and fresh onions. Present the sauces in a bowl.
Подавайте блюдо украсив веточкой петрушки. Нарежьте соленые огурчики и свежий лук. В пиале преподнесите соусы.