Rinse the lard with warm water and cut into 5x5 centimeter cubes. Wash the husks and cook them for marinade; they will be needed to add color to the lard.
Промойте сало теплой водой и нарежьте кубиками 5х5 сантиметров. Промойте шелуху и сварите для маринада, она понадобится для придания цвета салу.
When the water with the husks turns brown, add lard to the pan. Add salt, sugar, spices, vinegar and chopped garlic. Cook for 15 minutes over low heat.
Когда вода с шелухой приобретет коричневый цвет положите в кастрюлю сало. Добавьте соль, сахар, специи, уксус и измельченный чеснок. Варите 15 минут на медленном огне.
Transfer the cooled lard into a jar and store it in the refrigerator in the marinade with a tightly closed lid, or wrap it in cling film and put it in the freezer.
Остывшее сало переложите в банку и храните в холодильнике в маринаде с плотно закрытой крышкой или заверните в пищевую пленку и уберите в морозильник.
Before serving, keep the lard for a few minutes at room temperature, then cut into thin pieces. Pairs perfectly with mustard and horseradish.
Перед подачей подержите сало несколько минут при комнатной температуре, затем нарежьте тонкими кусочками. Великолепно сочетается с горчицей и хреном.