Rinse the lard with warm water and dry with a paper towel, cut into pieces 7-10 centimeters wide. Prepare the marinade - squeeze garlic and finely chopped dill into mayonnaise, mix well.
Промойте сало теплой водой и просушите бумажным полотенцем, порежьте на кусочки шириной 7-10 сантиметров. Подготовьте маринад – в майонез выдавите чеснок и мелко порубленный укроп, хорошо перемешайте.
Salt the prepared pieces of lard and rub with allspice and paprika. Transfer the lard to foil and coat with marinade on all sides, wrap in foil and refrigerate for one hour.
Подготовленные кусочки сала посолите и натрите душистым перцем и паприкой. Переложите сало на фольгу и обмажьте со всех сторон маринадом, заверните в фольгу и уберите в холодильник на один час.
Bake the lard in foil in a preheated oven for 45 minutes at 200C, the aroma will be dizzying.
Запекайте сало в фольге в разогретой духовке 45 минут при температуре 200С, аромат будет головокружительный.
Serve lard on sandwiches or cold cuts, with hot sauce or mustard. You can also store baked lard in the freezer, wrapped in cling film in advance.
Подавайте сало к бутербродам или мясным нарезкам, с острым соусом или горчицей. Так же можете хранить запеченное сало в морозильнике, заранее завернув в пищевую пленку.