Cut the onion into small cubes. Mushrooms – in thin slices. Grate the cheese. Cut the meat into small pieces.
Лук нарежьте мелким кубиком. Грибы – тонкими пластинами. Сыр натрите на терке. Мясо нарежьте мелкими кусочками.
Add butter to a heated frying pan and add onions. Fry, then add the meat, mix everything and fry until half cooked.
В разогретую сковороду добавьте сливочное масло к нему лук. Обжарьте, затем добавьте мясо, все перемешайте и жарьте до полуготовности.
Then add the mushrooms and continue to simmer. After the meat and mushrooms are cooked, add salt, pepper and cream. Stir, cover with a lid and turn off the stove.
Затем добавьте грибы и продолжайте тушить. После того как мясо с грибами приготовились, посолите, перчите и добавьте сливки. Перемешайте, накройте крышкой и выключите плиту.
Take the rolls, remove the crumb. Fill the buns with filling and generously sprinkle cheese on top. Place the buns in a preheated oven and bake for 15 minutes at 185C.
Возьмите булки, выньте мякиш. Заполните булки начинкой и щедро посыпьте сверху сыром. В разогретую духовку выложите булки и запекайте 15 минут при температуре 185С.
Serve the dish in bread pots, sprinkled with chopped herbs. Slice the pickles.
Подавайте блюдо в хлебных горшочках, присыпав рубленой зеленью. Нарежьте соленые огурчики.