Prepare all the necessary products. Wash the chicken fillet, cut into strips of about 10 centimeters. Squeeze the salt from half a lemon.
Подготовьте все необходимые продукты. Промойте куриное филе, нарежьте полосками примерно по 10 сантиметров. Выжмите сол половины лимона.
Mix mustard, honey and lemon juice. Wrap the fillet in bacon, place on a baking sheet and generously coat with sauce.
Смешайте горчицу, мед и сок лимона. Филе заверните в бекон, выложите на противень и обильно смажьте соусом.
Place the baking sheet in the oven. Bake the fillet for 10 minutes at 200C on one side, then turn over and bake for another 7 minutes.
Противень отправьте в духовку. Запекайте филе 10 минут при температуре 200С с одной стороны, затем переверните и запекайте еще 7 минут.
Serve the appetizer on lettuce leaves. Chop cucumbers, tomatoes and bell peppers. Serve the sweet and sour sauce in a bowl.
Подавайте закуску, выложив на листья салата. Нарежьте огурцы, помидоры и сладкий перец. В пиале подайте кисло-сладкий соус.