Rinse the meat under cool running water and dry with a paper towel. Cut the pork and breast into pieces. Peel the onion.
Промойте мясо под прохладной и проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Нарежьте свинину и грудку на кусочки. Почистите лук.
Fry the pork in the pan for 15 minutes, then add the breast, onions and fry for another 15 minutes.
Обжарьте в сковороде свинину 15 минут, затем добавьте грудку, лук и обжаривайте еще 15 минут.
Add flour to the meat and stir. Then pour in sour cream, tomato paste and water. Simmer for 20 minutes.
Добавьте к мясу муку и перемешайте. Затем влейте сметану, томатную пасту и воду. Протушите 20 минут.
Serve the meat hot with vegetables, beans or cereals, or as a separate dish, garnish with fresh herbs.
Подавайте мясо горячим к овощам, бобам или крупам, или как самостоятельною блюдо, украсьте свежей зеленью.