Peel the vegetables. Rinse the rice well with running water, and also rinse the meat. Grate the carrots on a coarse grater, cut the onion into cubes. Cut the meat into small pieces.
Почистите овощи. Хорошо промойте рис проточной водой, так же промойте мясо. Морковку натрите на крупной терке, лук нарежьте кубиками. Мясо нарежьте небольшими кусочками.
Fry the meat in a thick-bottomed pan in vegetable oil for 5 minutes, add the onion and simmer for a few minutes. Add carrots to the pan and simmer until carrots are soft. Pour water into the pan, add salt and spices. Simmer covered for 20 minutes.
Обжарьте мясо в кастрюле с толстым дном на растительном масле 5 минут, добавьте лук и потушите несколько минут. Добавьте в кастрюлю морковку и тушите пока морковь не станет мягкой. Налейте в кастрюлю воду, добавьте соль и специи. Тушите под крышкой 20 минут.
Next, add the washed rice, pour water 2 centimeters above the rice. Cook until the water has completely evaporated.
Далее добавьте промытый рис, залейте водой на 2 сантиметра выше риса. Варите до полного испарения воды.
Place the rice on a large rimmed plate, arrange the rice in a mound, and place pieces of meat on top. Garnish the dish with cherry tomatoes and a sprig of cilantro.
Выложите рис на большое блюдо с бортиками, уложите рис горкой, а сверху положите кусочки мяса. Украсьте блюдо помидорами черри и веточкой кинзы.