Dry the lard with a paper towel and cut into several pieces. Peel the garlic and cut into slices.
Просушите сало бумажным полотенцем и разрежьте на несколько частей. Почистите чеснок и порежьте на кружочки.
Make transverse cuts in each piece of lard, but not all the way through. Rub the lard completely with salt, then pepper. Stuff garlic slices into the slits. Transfer the lard into a container with a lid and refrigerate for 3 days.
В каждом кусочке сала сделайте поперечные надрезы, но не до конца. Натрите полностью сало солью, затем перцем. В разрезы нашпигуйте кружочки чеснока. Переложите сало в емкость с крышкой и уберите в холодильник на 3 дня.
After 3 days, remove excess salt from the lard and wrap it in a bag or clean cloth. Can be stored in the freezer.
Через 3 дня очистите сало от излишков соли, заверните в пакет или чистую ткань. Можно хранить в морозилке.
Cut the lard into slices, serve with black bread, green onions and pickles.
Разрежьте сало на ломтики, подавайте с черным хлебом, зеленым луком и разносолами.