Prepare all the necessary ingredients. Turn the oven on to 200°C. Wash and dry the potatoes.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Включите духовку на 200°C. Картофель промойте и обсушите.
Cut the potatoes in half and place in a bowl. Sprinkle the potatoes with salt and pepper and mix thoroughly.
Разрежьте картофель пополам и положите в миску. Посыпьте картофель солью и перцем, тщательно перемешайте.
Place the potatoes on a baking sheet lined with parchment. Place thinly sliced lard on each potato half. Place in the oven for 30-35 minutes. Check readiness with a skewer or toothpick. When the dish is ready, turn off the oven and let it sit for a while.
Картофель выложите на противень, застеленный пергаментом. На каждую половинку картофеля положите тонко нарезанное сало. Поставьте в духовку на 30-35 минут. Готовность проверьте шпажкой или зубочисткой. Когда блюдо готово, выключите духовку и дайте ему немного постоять.
Serve on a large wooden platter and top with chopped herbs. Slice the gherkins and barrel green tomatoes.
Подавайте на большом деревянном блюде, посыпьте сверху рубленой зеленью. Нарежьте корнишоны и бочковые зеленые помидоры.