Prepare all the necessary ingredients so that they are at room temperature.
Подготовьте все необходимые ингредиенты, чтобы они были комнатной температуры.
Cut the ham into strips and fry in butter. Divide the ham in the pan, leaving room for the eggs.
Ветчину нарежьте на полоски, обжарьте на сливочном масле. Разделите ветчину на сковороде, оставив место для яиц.
Gently break the eggs to leave the yolk intact, add salt and fry for a couple of minutes, then cover with a lid to allow the white to reach.
Разбейте аккуратно яйца, чтобы оставить желток целым, посолите и обжарьте пару минут, затем накройте крышкой, чтоб белок дошел.
Serve the fried eggs warm with toasted toast, green onions or garlic. Cut the salad from fresh vegetables.
Подавайте глазунью теплой с поджаренными тостами, зеленым луком или чесноком. Нарежьте салат из свежих овощей.