Rinse the prepared meat in cold water and remove the skin. Cut the bacon into thin slices. Turn on the oven to preheat.
Промойте в холодной воде подготовленное мясо и снимите кожицу. Разрежьте бекон тонкими ломтиками. Включите духовку разогреваться.
Prepare a marinade for meat - mix spices and soy sauce. Pour the sauce over the drumsticks and leave for half an hour at room temperature.
Приготовьте маринад для мяса – смешайте специи и соевый соус. Залейте голени соусом и оставьте на полчаса при комнатной температуре.
Wrap the drumsticks in bacon and spread them on a baking sheet. Bake in the oven for 30 minutes at 180C.
Заверните голени в бекон и распределите их на противне. Запекайте в духовке 30 минут при температуре 180С.
Serve the fragrant bacon-wrapped drumsticks with Greek salad and tomato sauce, garnished with parsley.
Подавайте ароматные голени в беконе с Греческим салатом и томатным соусом, украсив зеленью петрушки.