Rinse the fish and remove bones and skin. Soak the bread in milk and separate the yolks from the whites. Preheat the oven.
Промойте рыбу и отделите от костей и кожи. Замочите хлеб в молоке, и отделите желтки от белков. Разогрейте духовку.
Pass the fillet through a meat grinder or use a blender, beat the chilled egg whites with salt until stiff peaks form. Combine minced fish with yolks and bread crumb. Add semolina and leave to swell for 15 minutes.
Пропустите филе через мясорубку или используйте блендер, взбейте охлажденные белки с солью до устойчивых пиков. Соедините рыбный фарш с желтками и хлебным мякишем. Добавьте манку и оставьте набухать на 15 минут.
Gradually add the beaten egg whites to the minced meat and mix. Place in silicone molds and bake until golden brown at 180C.
Взбитые яичные белки постепенно добавляйте в фарш и перемешайте. Выложите в силиконовые формы, и запекайте до появления румянца, при температуре 180С.
Serve the soufflé in ceramic cups with tartar sauce, garnish with a lime wedge and a sprig of dill.
Подайте суфле в керамических чашечках с соусом тартар, украсьте долькой лайма и веточкой укропа.