Prepare your favorite filling, boil mashed potatoes or prepare cottage cheese. Sift the flour.
Приготовьте любимую начинку, сварите картошку пюре или подготовьте творог. Просейте муку.
Beat the egg, add to the flour and pour in the vegetable oil. Knead the dough, add water gradually. Add flour in small portions to make the dough soft. Let the dough rest for 30 minutes.
Взбейте яйцо, добавьте в муку и влейте растительное масло. Замешайте тесто, воду добавляйте постепенно. Муку подсыпайте не большими порциями чтоб тесто получилось мягким. Дайте тесту отдохнуть 30 минут.
Roll out a thin layer of dough, cut out circles with a glass and place the filling in the middle of the circle. Pinch in a circle. Boil in salted water until tender.
Раскатайте тонкий пласт теста, вырезайте круги стаканом и положите в середину кружочка начинку. Защипните по кругу. Отварите в подсоленной воде до готовности.
Serve the dumplings hot with sour cream and fresh vegetable salad. You can also serve with soy sauce.
Подавайте вареники горячими со сметаной и салатом из свежих овощей. Так же можете подать с соевым соусом.