Cut the onion into half rings. Cut the carrots into strips. Wash the wings and cut into pieces.
Лук нарежьте полукольцами. Морковь нарежьте соломкой. Крылья промойте и нарежьте на кусочки.
In a preheated frying pan, fry the wings until golden brown. After the wings are fried, place them in a cauldron or deep frying pan.
В разогретой сковороде обжарьте до золотистой корочки крылья. После того как крылья обжарились, выложите в казан или в глубокую сковороду.
Fry the onion in the same oil and place on top of the wings. Then fry the carrots in the same way until golden brown and place on top of the onions. Do not mix wings with vegetables.
В этом же масле обжарьте лук, выложите сверху на крылья. Затем морковь так же обжарьте до золотистого цвета и выложите сверху лука. Крылья с овощами не перемешивайте.
Carefully pour boiling water to cover the meat and vegetables. Cook until the meat is done, then top with seasonings, salt and pepper.
Аккуратно налейте кипяток, так чтобы покрыло мясо и овощи. Готовьте до готовности мяса, затем сверху добавьте приправы, соль и перец.
Place the washed rice in a frying pan, add boiling water until it covers the rice by a couple of centimeters. Cook until the water boils away. Only then add the garlic, close the lid, turn on low heat and leave for 15 minutes. Turn off the stove and let the pilaf brew.
Промытый рис выложите в сковороду, добавьте кипяток, так чтобы покрывало рис на пару сантиметров. Готовьте до тех пор, пока вода не выкипит. Только после этого добавьте чеснок, закройте крышкой, включите слабый огонь и оставьте на 15 минут. Выключите плиту и дайте настояться плову.
Serve hot pilaf on a large platter, place wings on top. On a separate plate, serve chopped tomatoes, cucumbers, peppers and fresh herbs.
Горячий плов подавайте на большом блюде, сверху выложите крылья. На отдельной тарелке подайте нарезанные помидоры, огурцы, перец и свежую зелень.