Peel the onion and cut into half rings. Wash the mushrooms and cut into four parts.
Лук очистите, и нарежьте полукольцами. Грибы промойте и нарежьте на четыре части.
Place the onion in a preheated frying pan and fry until golden brown, then add the mushrooms and fry. After the mushrooms and onions are fried, add salt, pepper and sour cream. Simmer for about 5 minutes.
В разогретую сковороду положите лук и обжарьте до золотистого цвета, затем к нему добавьте грибы и обжарьте. После того как грибы с луком обжарились, посолите, поперчите и добавьте сметану. Потушите около 5 минут.
While the mushrooms and onions are stewing, disassemble the cooked thighs into clean, boneless meat. Assemble the pancakes: place the pancake on a plate, place meat and mushrooms in the center and sprinkle with herbs on top. Wrap the pancake in any way you like.
Пока тушатся грибы и лук, разберите готовые бедра на чистое мясо без костей. Соберите блины: выложите блин на тарелку, в центр выложите мясо, грибы и сверху посыпьте зеленью. Заверните блин любым для вас способом.
Wrap the pancakes in bags using parsley sprigs, place on a common plate and garnish with chopped tomatoes and lettuce.
Заверните блины в мешочки с помощью веточек петрушки, выложите на общее блюдо и украсьте нарезанными помидорами и листьями салата.