Preheat the oven to 180°C. Divide eggs at room temperature into whites and yolks. Add sugar to the yolks, stir until the sugar dissolves and the yolks turn white.
Разогрейте духовку до 180 °С. Яйца комнатной температуры разделите на белки и желтки. К желткам добавьте сахар, размешайте до растворения сахара и побеления желтков.
Combine the yolks with sugar with yogurt, add baking powder and starch. Mix everything well. Beat the egg whites to stiff peaks for about 15 minutes.
Желтки с сахаром соедините с йогуртом, добавьте разрыхлитель и крахмал. Хорошо все перемешайте. Белки взбейте до пиков около 15 минут.
Carefully add the whites to the entire mixture, being careful not to disturb its airiness. Pour the dough into the mold and place in a preheated oven. Bake for 30-40 minutes.
Аккуратно добавьте белки ко всей массе, стараясь не нарушить ее воздушность. Перелейте тесто в форму и отправьте в заранее разогретую духовку. Выпекайте 30-40 минут.
Cut the soufflé into portions, pour over melted chocolate, sprinkle with chopped almonds.
Разрежьте суфле на порции, полейте топленым шоколадом, посыпьте измельченным миндалем.