Prepare all the necessary products so that they are at room temperature. Peel the onions and mushrooms, cut into cubes.
Подготовьте все необходимые продукты, чтобы они были комнатной температуры. Очистите лук и грибы, нарежьте кубиками.
Melt butter in a frying pan, add chopped mushrooms and onions. Fry until golden brown, stirring well.
В сковороде растопите сливочное масло, насыпьте резаные грибы и лук. Жарьте, до золотистого цвета, хорошо помешивая.
In a bowl, beat 4 eggs, milk, salt and pepper. Pour the beaten eggs over the mushrooms, stirring, and keep on fire for 2-3 minutes. Crack the remaining eggs on top and fry until done, about two minutes.
В миске взбейте 4 яйца, молоко, соль и перец. Залейте грибы взбитыми яйцами, помешивая, держите на огне 2-3 минуты. Сверху разбейте оставшиеся яйца и жарьте до готовности около двух минут.
Serve garnished with arugula, parsley and lettuce. Slice the cherry tomatoes and brown bread.
Подавайте, украсив рукколой, петрушкой, листьями салата. Нарежьте помидоры черри и серый хлеб.