Prepare the necessary ingredients. Remove the butter from the refrigerator. Peel and rinse the onion.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Выньте сливочное масло из холодильника. Очистите и промойте лук.
Boil buckwheat in salted water. Finely chop the onion, lightly freeze the lard with the meat layer and cut into thin slices.
Гречку отварите в подсоленной воде. Лук мелко порежьте, сало с мясной прослойкой слегка подморозьте и нарежьте тонкими пластинками.
Fry the onion in butter, add slices of lard, fry until golden brown, then mix with boiled buckwheat. Add salt to taste.
Обжарьте лук на сливочном масле, добавьте пластинки сала, жарьте до золотистого цвета, затем перемешайте с отваренной гречкой. Досолите по вкусу.
Serve with fresh vegetables, onions, garlic, brown bread or croutons.
Подавайте со свежими овощами, луком, чесноком, серым хлебом или гренками.