Peel the onions and potatoes. Wash thoroughly. Chop the greens. Sift in the flour and mix well.
Почистите лук и картошку. Тщательно вымойте. Нарежьте зелень. Просейте муку и хорошо перемешайте.
Grate the cheese, onion and potatoes on a fine grater. Cut the ham into small strips. In a deep bowl, mix the ingredients and add the egg, salt and pepper. Add flour and mix thoroughly.
Сыр, лук и картофель натрите на мелкой терке. Ветчину порежьте на мелкую соломку. В глубокой миске смешайте ингредиенты и добавьте яйцо, соль и перец. Всыпьте муку и тщательно перемешайте.
Heat the oil in a frying pan. Spoon the mixture into thin pancakes. Fry pancakes over low heat for 3 minutes on each side. Place the fried potato pancakes in a frying pan, add 50 grams of water and simmer under the lid until the water has completely evaporated.
Разогрейте масло на сковороде. Выложите ложечкой массу в тонкие драники. Обжаривайте драники на небольшом огне по 3 минуты с каждой стороны. Сложите жареные драники в сковороду, добавьте 50 грамм воды и тушите под крышкой до полного испарения воды.
Serve the potato pancakes on a plate, placing a gravy boat with sour cream or other sauce in the middle. You can also serve potato pancakes as a side dish for meat dishes.
Подайте драники на тарелке, в середину положив соусник со сметаной или другим соусом. Так же можете подать драники в качестве гарнира к мясным блюдам.