Prepare the dough - mix flour, eggs and warm milk thoroughly with a whisk until smooth. Add the dry ingredients - sugar, salt, baking powder, and melted butter, mix well and let the dough sit for 15-20 minutes at room temperature.
Приготовьте тесто – муку, яйца и теплое молоко тщательно перемешайте венчиком до однородности. Добавьте сухие ингредиенты – сахар, соль, разрыхлитель, а также растопленное сливочное масло, хорошо перемешайте и дайте настояться тесту 15-20 минут при комнатной температуре.
Fry the smoked bacon cut into slices in a separate frying pan on both sides until golden brown. Place in another frying pan greased with butter.
Нарезанный ломтиками копченый бекон поджарьте на отдельной сковороде с двух сторон, до появления золотистого цвета. Выложить на другую сковороду, смазанную сливочным маслом.
Pour the batter on top and fry over medium heat until bubbles appear, then turn over and fry the other side of the pancake until cooked.
Сверху залейте тестом и жарьте на среднем огне до появления пузырьков, затем переверните и прожарьте до готовности вторую сторону блинчика.
Serve for breakfast, with sour cream and a glass of milk or cocoa.
Подавайте на завтрак, со сметаной и стаканом молока или какао.