Rinse the buckwheat. Peel the onion. Cut the onion into small cubes and the bacon into thin strips.
Промойте гречку. Очистите лук. Лук нарежьте мелкими кубиками, бекон тонкими брусочками.
Boil buckwheat in salted water. Lightly fry the onion in a small amount of vegetable oil.
Гречку отварите в подсоленной воде. Слегка обжарьте лук в небольшом количестве растительного масла.
Next, add the bacon, fry until golden brown, then stir in the buckwheat. Add salt to taste. If you use fresh bacon for cooking, you first need to fry it in a frying pan without vegetable oil, and then add the onion. If smoked, then this is not necessary.
Далее добавьте бекон, поджарьте до золотистого цвета, затем перемешайте с гречкой. Посолите по вкусу. Если для приготовления вы используете свежий бекон, то сначала необходимо его поджарить на сковороде без растительного масла, а затем добавить лук. Если копченый, то в этом нет необходимости.
Serve the dish hot, garnished with parsley and arugula. Cut salad with fresh vegetables.
Подавайте блюдо горячим, украсив петрушкой и рукколой. Нарежьте салат со свежими овощами.