Rinse the shrimp. If they are frozen, then leave them to defrost. Peel the garlic and crush using a press.
Промойте креветки. Если они замороженные, то оставьте размораживаться. Очистите чеснок, подавите с помощью пресса.
Mix soy sauce, garlic, black pepper, lemon juice and marinate shrimp in this sauce. Leave in the marinade for 40 minutes.
Смешайте соевый соус, чеснок, черный перец, сок лимона и замаринуйте в этом соусе креветки. Оставьте в маринаде на 40 минут.
After 40 minutes, wrap the shrimp in bacon and place on skewers. Fry in a frying pan on both sides.
Через 40 минут заверните креветки в бекон и насадите на шпажки. Обжарьте на сковороде с двух сторон.
Serve on a wooden platter without removing from the skewers. Garnish with a slice of lemon and a sprig of herbs.
Подавайте на деревянном блюде, не снимая со шпажек. Украсьте долькой лимона и веточкой зелени.