Pre-clean the vegetables. Grate the cheese and carrots on a medium grater. Cut potatoes and bacon into cubes.
Предварительно очистите овощи. Натрите сырки и морковь на средней терке. Картофель и бекон порежьте кубиками.
Pour rice into hot water, after 5 minutes add the cheese curds to the pan. After 2 minutes, add the carrots, followed by the potatoes.
В горячую воду насыпьте рис, через 5 минут отправьте в кастрюлю сырки. Через 2 минуты добавьте морковь, а следом картофель.
Cook until tender, add greens 2 minutes before turning off. Let it brew for 15 minutes. Fry the bacon before serving and add it to the plate.
Варите до готовности, за 2 минуты до выключения добавьте зелень. Дайте настояться 15 минут. Бекон обжарьте и перед подачей и добавьте его в тарелку.
Serve the dish warm, with slices of rye bread and garnished with herbs.
Подавайте блюдо теплым, с ломтиками ржаного хлеба и украсив зеленью.