Rinse the meat under running water and remove excess moisture with paper towels. Wash the vegetables in cold water. Peel the onions and garlic.
Промойте мясо под проточной водой и удалите лишнюю влагу при помощи бумажных полотенец. Овощи помойте в холодной воде. Лук и чеснок очистите от шелухи.
Cut the meat into large cubes. Mix soy and oyster sauces in a bowl and marinate the meat in them. Leave for an hour so that it can absorb the taste and aroma of the sauces.
Нарежьте мясо крупным кубиком. В миске смешайте соевый и устричный соусы и замаринуйте в них мясо. Оставьте на час, чтобы оно могло пропитаться вкусом и ароматом соусов.
Finely chop the cabbage. Cut the pepper into large strips and the onion into half rings. Grate the carrots on a coarse grater. Chop the garlic and ginger or grate it onto a fine grater.
Мелко нашинкуйте капусту. Перец нарежьте крупной соломкой, а лук полукольцами. Морковь натрите на крупную тёрку. Чеснок и имбирь измельчите или натрите на мелкую тёрку.
Heat the oil in a frying pan and fry the meat in it for about 5-6 minutes over medium heat. Then add the onion and cook for a couple more minutes. Add the remaining vegetables and simmer for another 3 minutes.
Разогрейте на сковороде масло и обжаривайте на нём мясо около 5-6 минут на среднем огне. Затем добавьте лук и готовьте ещё пару минут. Добавьте оставшиеся овощи и тушите ещё 3 минуты.
Add wine to the vegetables and meat and simmer until the alcohol evaporates. Then add a mixture of soy and oyster sauces and Tabasco sauce to the meat and vegetables and simmer for another 5 minutes.
Добавьте к овощам и мясу вино и тушите всё, пока не выпарится алкоголь. Затем добавьте к мясу с овощами смесь соевого и устричного соусов и соус Табаско и тушите всё ещё 5 минут.
Prepared stir-fry pork with rice or noodles. The serving can also be decorated with fresh herbs and vegetables. For a deeper insight into Chinese culture, serve traditional Asian chopsticks instead of fork and knife.
Готовую свинину стир-фрай с рисом или лапшой. Подачу также можно украсить свежей зеленью и овощами. Для большего проникновения в китайскую культуру, вместо вилки и ножа, подайте к столу традиционные азиатские палочки.